تیم گلبال هیات کردستان بازی دوم خود را واگزار کرد

.

تیم گلبال هیات  استان کردستان بعد از ظهر امروز در دومین دیدار خود به مصاف تیم بصره رفت و با نتیجه 12 بر 7 از این تیم شکست خورد. بر اساس این گزارش ،تیم بصره که از بازیکن شاخص ایرانی خود حسن جعفری سود می‌برد، موفق شد با نمایش یک بازی زیبا،  تیم هیات کردستان را از پیش رو بردارد.
در ادامه ، در سایر رقابتها تیم نادی روژ سلیمانیه میزبان بازیها که بازی اول خود را واگزار کرده بود موفق شد تیم اجمان از کشور امارات را شکست دهد، تیم ویسام عراق با نتیجه 11 بر 1 بر تیم ملی جوانان جمهوری اسلامی ایران غلبه کرد و تیم دیاربکر ترکیه با نتیجه 14 بر 7 از سد تیم ملی عمان گذشت.
شایان ذکر است که این رقابتها در روز یکشنبه ادامه خواهد یافت و در آخرین بازی دوره مقدماتی از ساعت 12 و 30 دقیقه تیم هیات استان کردستان با تیم اجمان از کشور امارات دیدار خواهد کرد.